O alta comanda iherb

Imi luasem gandul de la aceasta comanda iherb. Imi propuneam zi de zi sa le trimit un e-mail dar ba uitam ba ma incurajam sa mai astept, totusi, o zi. Nu avea cine stie ce valoare dar deja mi se termina si samponul, gel de spalat pe fata tot amanam sa cumpar si stateam fara si asa mai departe.  

Coletul a ajuns sifonat serios, ca si doua dintre produsele din el. Apreciez foarte mult modul in care cei de la iherb securizeaza sticlele pentru a nu se varsa. 

Dar sa va arat ce am avut in el.

Sampon revitalizand Nature's Gate cu jojoba, 532 ml, 5,09$. Luat la recomandarea Georgianei pentru scalpul meu sensibil. 
Ovaz instant cu mar si scortisoara, 10 pliculete a cate 35 g pentru 4,36$. Am luat aceasta varianta pentru ca mi-a placut cel mai mult dintre cele cumparate in comanda anterioara. 
Eucerin, Gentle Hydrating Cleanser, Fragrance Free, 237 ml, 6,25$. E atat de laudat peste tot incat trebuia sa-l am. 
Balsam de buze Madre Bees, 4,25g, 0,85$ - achizitionat tot in urma recomandarilor din blogosfera. Deja imi place foarte tare.

 
Manusele Ecotools pentru hidratare - 3,32$. Deja nu mai am nevoie de ele. Imediat ce a trecut frigul cuticulele mele si-au revenit. Am sa le folosesc, totusi, sa vad la ce sunt bune.

Carticica Stress, Anxiety, and Insomnia am ales-o de la Freebies. Pare interesanta la prima rasfoire.

Cadou am primit o acadea si o bucatica de material textil care banuiesc ca-mi va folosi la sters ochelarii.   

Per total am platit 25,87$. Cam pe la suma aceasta am sa ma invart si de acum incolo pentru ca deja mi se pare riscant. Coletul meu a venit prin Suedia. Am plasat comanda pe 1 martie, coletul a plecat din SUA pe 5 martie si a ajuns ieri, 9 aprilie in starea aceasta:


Iar produsele lovite sunt acestea:
Pot fi folosite/consumate fara probleme.

Comenzi voi mai da, cu siguranta, insa am fost asa amarata in asteptarea acesteia incat nici n-am mai dat atentie eventualelor tentatii.

Voi aveti wishlist-uri de pe iherb?

33 de comentarii:

  1. Cum vine ovazul asta instant la plic? Adica ce faci cu el mai exact? Ce are in plus fata de cel normal care nu e ..."instant"?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E aromat si indulcit si are bucatele de mar prin el. Ovazul obinuit mi se pare gretos daca laptele e fierbinte. asta se baga la microunde 2 minute (sau se poate turna lapte fierbinte peste el) si e bun la gust. Dunno, mie-mi place... cantitatea e mica dar nah, din cand in cand merge...
      In plus, are niste vitamine si calciu si fier si niste acid folic... nu stiu daca toate astea se afla in mod normal in ovaz :-??

      Ștergere
  2. Nu am comandat până acum nimic de la ei, însă îmi place ceea ce ai ales. Să le folosești cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  3. Am un wishlist maaare dar incerc sa il portionez. :)
    Sa le folosesti cu placere.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce tare-mi place si mie balsamul ala de buze! Sa le folosesti iubita :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma tenteaza sa dau o comanda pe iherb dar mai bine ma abtin deocamdata. imi plac produsele pe care ti le-ai luat. Sa le folosesti cu placere! pup

    RăspundețiȘtergere
  6. Normal ca am ditamai wish-listul si am tot amanat o comanda. Nu stiu ce sa fac, sa comand sub 40$ sau peste. Mi-e teama ca poate sunt pb si nu ajunge dar parca ma mananca sa-l fac peste 40$ sa profit de reducerea de 10 :|.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vezi ca s-a ieftinit shipping-ul, s-a facut 4 dolari! :)

      Ștergere
  7. Offf parca imi dai sperante :)) Am si eu un colet de la ei in drum spre mine (sper!), plecat tot pe 5 martie din SUA si nici acum nu a ajuns... Deci poate poate gasesc aviz la posta zilele astea :X

    Imi place ce ti-ai luat...tare mi-as lua si eu un sampon de Nature's Gate ca am auzit multe lucruri bune despre ele :D

    Sa le folosesti pe toate cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate a nimerit in acelasi avion de Suedia si il proceseaza mai greu la posta ta de cartier. Eu zic ca azi, maxim maine ar trebui sa ai si tu aviz. Tin pumnii!!

      Multumesc!

      Ștergere
  8. Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  9. De abia astept sa imi ajunga si mie samponul. Exact acelasi!:)) Mai ales ca mai am maxim o saptamana si un pic din sticla actuala. Wishlist-ul meu pe Iherb e kilometric si de abia astept sa imi fac mutatia ca sa pot comanda si aici, fara sa mai bat oamenii la cap!:)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba ce sufar eu dupa posta unde nu aveam mutatie... nu mi-a intarziat si nu mi s-a pierdut niciun colet. Si dupa ce m-am mutat si am comandat yves rocher fara sa schimb adresa si mi-a venit acolo n-a fost nicio problema. Aici numai suparate...

      Am vazut niste bunatati in wish list-ul tau. Sa nu crezi ca mi-au scapat :)))

      Ștergere
  10. Anonim5:39 p.m.

    Bine ca ti-a ajuns coletul. Sa te bucuri de toate produsele. Eu sunt curioasa de sampon. Am auzit ca miroase bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Miroase placut, cumva a migdale, dar nu extraordinar. Multumesc frumos!

      Ștergere
  11. Pe mine tot nu mă prinde febra cu siteul ăsta. Adică mi-am făcut nişte liste dar am ajuns la concluzia că fie găsesc corespondent al produselor aici, fie de fapt nu îmi trebuie. Sau ceva îmi scapă...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de exemplu samponul e 29 de lei la noi, eucerinul nu se gaseste aici si la pret e foarte ok. e ca si cum ai lua de la noi numai ca ajunge coletul in mai mult timp, pretul livrarii e acelasi, 20 si ceva de lei, cam cat ai da la noi la curier. nu platesti taxe vamale si ajunge la posta de cartier. in plus, mai e si mania comenzilor, tre sa recunosc :))) daca n-am un colet pe drum nu ma simt bine :)))

      Ștergere
  12. Ce bine ca a ajuns intr-un final! Trebuie sa marturisesc ca balsamul ala de buze este genial, cel mai hidratant din cate am incercat (si nu-s putine ...). Sa le folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  13. A ajuns destul de greu, intr-adevar. Eu am comandat o singura data pana acum si am asteptat destul de mult sosirea comenzii. Cutia era rupta, noroc ca cei de la iherb au pus totul in pungi ziplock.

    RăspundețiȘtergere
  14. O singura data mi-a ajuns si mie un colet asa lovit. Bine ca ti-a venit pana la urma, desi intarziat si lovit.
    Sa te bucuri de produse, sper sa iti placa! Eu cu samponul Nature's Gate ma inteleg super bine si nu am in plan sa-l mai schimb. Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La prima folosire m-a impresionat ca nu trebuie sa pun o tona. L-am simtit si hidratant, adica asa imi simt acum parul. Sper sa il accepte si scalpul ca daca il accepta n-o sa-l mai schimb vreodata. Multumesc pentru pont! Te pup!

      Ștergere
  15. am avut si eu o comanda data prin februarie si mi-a ajuns dupa o luna, deja aproape ca imi luasem gandul de la ea. acum am alta pe drum, fingers crossed sa soseasca rpd si fara probleme.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici eu nu ma lecuiesc, mai ales ca s-a ieftinit shipping-ul :)

      Ștergere
  16. si inca ce lunga lista :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Sa le folosesti cu placere :) sper ca data viitoare sa fie totul ok :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Cat a costat transportul?Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost 6$ dar acum s-a ieftinit la 4$. in plus, la prima comanda ai 5$ reducere sau 10$ daca depaseste 40$. Poti folosi codul meu din dreapta paginii.

      Ștergere