Avon Colortrend suede - Soft Violet

Va spuneam aici cat de mult imi plac ojele Avon suede si ca imi doream si celelalte doua nuante. Le-am achizitionat si imi plac tare mult. Folosite cu o baza buna (aici am folosit OPI Natural Nail Base Coat) rezista doua zile (atat a rezistat la mine, la voi poate va rezista mai mult). Pentru ca imi place finish-ul suede am evitat sa folosesc top coat care ar fi prelungit, cu siguranta, durata purtarii ojei. Azi va arat si nuanta Soft Violet. Un mic sfat daca ati cumparat-o sau intentionati s-o cumparati: se indeparteaza tinand aproximativ 20 de secunde discul imbibat peste unghii. Daca nu procedati asa va ramane pe unghii un strat argintiu care se ia la fel de greu ca si glitter-ul. 



Cuticulele mele asteapta, probabil, sa treaca iarna ca sa-si revina la o forma decenta. Eu ma tot razvratesc cu balsamuri si creme dar nu prea am cu cine.

Atat pentru azi!

Sa aveti Sarbatori cu liniste si bucurie in suflet! Va pup!

8 comentarii:

  1. Superba nunata. Cred ca imi voi comanda si eu. :D
    Sarbatori fericite! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. ai niste unghii minunate si oja aceasta este foarte frumoasa,de semenea!:*

    Te invit si pe blogul meu:
    http://thatswhywesmile.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Vaaai , ce frumoase sunt noile nuanțe ♥ Am încercat doar două oje colortrend sidefate și m-au dezamăgit... Nuanța asta chiar îmi place!

    Kisses,
    Lavinia
    (www.girlsteenspirit.blogspot.com)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce unghii frumoase ai! <3
    Culoarea nu prea ma da pe spate insa :p

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce misto e!:X Nu stiu cum nu am observat ojele astea in catalog!

    Sarbatori fericite si tie (ce a mai ramas din ele)!:X:*

    RăspundețiȘtergere
  6. va rog ajutati-ma si pe mine
    am citit undeva ca usturoiul este un bun remediu pentru cosuri...iari am pisat cativa catei de usturoi si am aplicat pasta obtinuta pe locul afectat..am lipit pasta cu un leucoplast si am stat cu el pe fata timp de 15-20 de minute.dupa aceea mi-am desfacut leucoplastul si m-am clatit pe fata cu apa.aveam si atunci locul rosu,cred ca mi-a ars fata dar pana seara roseata a trecut. astazi de dimineata m-am trezit cu o pata rosie spre vanat in locul unde am aplicat usturoiul si s-a extins putin putin si pe langa cos...
    mi-e frica sa nu raman asa toata viata,oare pata aceea o sa treaca?
    multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  7. Va multumesc tuturor pentru comentarii! Sarbatori fericite inca o data si sa aveti parte de tot ce v-ati dorit!

    Anonim, nu stiu ce sa-ti raspund. Pe mine ma ajuta mult propolisul (in ulei, nu tinctura!) si nu am reusit niciodata sa-mi ard fata. Senzatia de arsura, usturime nu e de bine si trebuie sa opresti orice "tratament" in momentul in care apar astfel de senzatii

    RăspundețiȘtergere