Pe ce-am mai dat banii

In ultima vreme am prins curaj la comenzi online. Am noroc cu personalul tare amabil de la oficiul postal din cartier; pana acum mi s-a tot spus ca adresa de pe colet trebuie sa coincida cu cea din buletin, ceea ce este fals dar deh, unii sunt mai scrofulosi la datorie.
Si uite asa, dupa prima comanda oasap a urmat o noua comanda, de data aceasta pe amazon.co.uk. Nu am stat sa caut foarte mult produsul, l-am gasit, am facut calculele, mi s-a parut o oferta decenta (la jumatate fata de cat am citit ca ar fi in Sephora) si l-am comandat. Este vorba de Sally Hansen Instant cuticle remover. Mai apoi s-a injumatatit pretul si pe amazon si mi-a parut rau, mai ales ca fata de ebay a fost groaznic de scump (in total cu transport - 60 de lei). Ma asteptam sa vina la posta locala dar a venit la cea vamala, desi special alesesem amazon UK. A venit in 3 saptamani si n-am avut probleme cu adresa din buletin/de pe colet.

La prima impresie mi se pare bun. Nu miraculos, poate ca aveam asteptari prea mari, dar bun. Cel mai mult m-a incantat usurinta cu care mi-am facut pedichiura, cat de simplu a fost sa curat cuticulele inmuiate foarte bine. In general stau cu picioarele in apa minim 20 de minute pentru a obtine efectul pe care l-am obtinut cu Sally Hansen in doar un minut (15 secunde, cat pretind producatorii, mi se pare putin exagerat). Oricum, mi-am facut damblaua si e mare minune ca a durat atat de mult pana sa am un produs. Mi-l doream de 2 ani, cel putin, dar il gasisem numai pe site-uri fara livrare la noi sau nu-l puteam comanda singura.
Si daca tot am prins curaj si oferta era de nerefuzat am plasat o comanda si pe iherb.com. Uleiul de cocos a fost numai 3$ - super afacere tinand cont ca la plafar in Bucuresti am dat 43 de lei pe un gramaj mai mic (350 ml). Am mai pus una-alta in cos si asta a fost. O comanda mica, dar, fiind prima, am zis sa nu ma intind foarte mult. Acum, evident, ma gandesc sa o dau pe urmatoarea dar mai astept oferte din astea super tentante. Sa nu ma intrebati ce-i cu Maca - am mai luat in trecut pentru reglarea hormonilor, acum am ceva mai multe motive s-o consum. Mie mi-a mers iar concentratia este net superioara celei pe care o gasim la noi la preturi cu mult mai mari. Comanda a fost plasata pe 6 iulie si avizul mi-a venit pe 23 iulie (azi). Comensile iherb vin la posta de cartier.
Si, pe final, vorbim despre AVON. Ma tot holbam la fardul green flash si pana la urma n-am mai rezistat. Mi-e si mila sa il incep, asa de tare imi place. Cu creionul de ochi mi-am luat (din nou) teapa - numai burgundy nu este numitul burgundy shock (glimmerstick chromes). Rujul este de vis, nuanta se cheama pout. Ojele sunt perfectly flesh si lemon sugar.


Cam atat pentru asta seara. 

Noapte buna!

12 comentarii:

  1. uleiul tau de cocos,mirosea a cocos?multe fete ziceau ca si-au comandat ulei de cocos de pe iherb si nu avea nici un miros.

    RăspundețiȘtergere
  2. m-am dus si l-am desigilat. are miros si scrie pe el ca n-a fost decolorat, dezodorizat, etc. e pur si organic si natural - adica neprocesat

    RăspundețiȘtergere
  3. supeeer,trebuie sa imi iau si eu :D
    seara faina!

    RăspundețiȘtergere
  4. hai ca vroiam si eu cuticle rem...,daca stiam ca comanzi...of,offf.

    RăspundețiȘtergere
  5. modniza, il gasesti aici mult mai ieftin decat l-am luat eu http://www.amazon.co.uk/Sally-Hansen-Instant-Cuticle-Remover/dp/B000TC31GO/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1343110880&sr=8-7 (cu tot cu shipping)

    RăspundețiȘtergere
  6. Si pe mine ma tenteaza Cuticle Remover de la Sally Hansen, dar nu l-am gasit pe site-uri care sa livreze la posta normala. La vamala sunt niste idioti de mi-e si frica sa merg acolo...
    Si eu mi-am luat uleiul asta de cocos la oferta acum si abia astept sa-l testez.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa le folosesti cu drag..cum sa iti spuna ca adresa de livrare trebuie (obligatoriu) sa corespunda cu cea din buletin?! doamne...

    RăspundețiȘtergere
  8. Comand printr-o prietena reprezentant

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce bunatati, ojele pro nail + le am si eu. sa e folosesti cu placere!:*

    http://girlpearl12.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere