Orly Space Cadet and a first








Ultima mea achizitie: Orly Space Cadet. Ce-mi place la ea: culoarea si modul in care se aplica, ce nu-mi place: e nevoie de 3 straturi sa fii 100% multumita de rezultat si se usuca destul de greu, am accidentat-o de cateva ori si a trebuit sa repar vreo 3 unghii. Cam mult 57 de lei doar pentru minunatia de culoare dar pentru ca e si mov si verde, in functie de cum bate lumina, merita. Rezistenta e buna, pana acum, cu baza a cam sarit, sa vad cum se prezinta fara baza.

Modelul... scuzati neindemanarea, e prima data cand realizez ceva cu banda scotch. Dar deja la mana dreapta a iesit mult mai bine pentru ca n-am mai trecut peste dunga de 2 ori cu oja neagra.

O duminica placuta sa aveti!

7 comentarii:

  1. Culoarea este superba! chiar i se potriveste numele! pacat ca se usuca greu. Eu una nu am rabdare si mereu reusesc sa mai stric cate o unghiuta! o sa incerc si eu ideea cu scotch. :) :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Ti-a iesit foarte bine modelul, iar culoarea este superba! Imi place! Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand ai postat pe fb ca ai Space Cadet primul lucru care mi-a venit in minte a fost expresia aia "incet la minte" si am inlaturat orice gand si nu am mai incercat sa descifrez ce vroiai sa zici :)) Dar ieri am fost cu Pixie la Sala Palatului si am vazut oja...atunci am avut o MAAAAAREEEE revelatie :))) Este superba culoarea..dar si mie mi s-a parut cam mult...

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar ca e deosebita culoarea. E o oja OPO din colectia Katy Perry care seamana putin.

    RăspundețiȘtergere
  5. ce reflexii faine are culoarea asta! chiar arata cosmic-style :)!

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu m-am holbat azi la ea cand am fost la sala palatului, insa nu m-am indurat sa scot atat din buzunar. Mi-am luat in schimb doua oje L.A. Colors ca sa nu spun ca am fost degeaba :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Am realizat si eu o manichiura folosind aceasta tehnica :D si este mai greu decat pare :)), cel putin pt o persoana extrem de neindemanatica cum sunt eu.
    Insa, modelele obtinute sunt chiar interesante.

    Pupici

    RăspundețiȘtergere