Bunatati de la mine pentru mine de Craciun


Ei, nu-i chiar asa. Dar daca imi doresc ceva de Craciun imi cumpar singura. E tot bugetul familiei dar daca e ceva mai costisitor "se pune" ca si cadou de Craciun.

Ce mi-a poftit mie sufletelul zilele astea...
Deja si-au gasit locul in baie:

Incerc sa ma conving ca Sleek (Me, Myself&Eye si Oh So Special) n-au fost o risipa aiurea de bani. Inca incerc. Nu sunt lesinata dupa ele. Suntem in teste. N-am apucat sa folosesc culorile foarte inchise.
In schimb, gelul de dus The Body Shop e demential. Il iubesc. Voi mai cumpara unul, cu siguranta - este editie limitata de Sarbatori.

Si niste cercelusi care-mi sunt foarte dragi. Nu neaparat de Craciun, dar ii voi purta, cu siguranta, de Sarbatori.

That's all!
Sursa foto

11 comentarii:

  1. Paletutele Sleek imi fac cu ochiul, iar cerceii sunt superbi !

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa te bucuri de toate! Cleanserul de la PC, impreuna cu o crema de zi, mi le voi face si eu cadou de Craciun, intarziat ce-i drept, dar nu conteaza :)
    Fardurile individuale Sleek cum ti se par?

    RăspundețiȘtergere
  3. Saru' mana! Imi place cel verzui. L-am folosit azi. Imi place ca sunt sidefate foarte discret. Fac mult mai mult decat costa

    RăspundețiȘtergere
  4. Ti-ai luat gelul de dus dupa ce ne-am vazut sau inainte ? :P

    RăspundețiȘtergere
  5. Dupa, evident :) Uitsem de el dar mi-am adus aminte instant cand am vazut magazinul la plecare. Mai era unul fain de tot langa el dar ala era din gama permanenta si am zis ca-l iau alta data. Cu greu m-am abtinut sa nu le iau pe amandou

    RăspundețiȘtergere
  6. Me Myself &eyes mi o doresc si eu :) Crema de zi PC o sa o comand si eu data viitoare,momentan mi-am luat doar un serum si o masca carbon .Sa le folosesti cu placere! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  7. exact cele 2 palete sleek mi le doresc eu:)))
    sa te bucuri de toate!

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc frumos, fetelor!

    RăspundețiȘtergere
  9. pffff, Paula's choice... I hate u:)) sa le folosesti cu placere pe toate

    RăspundețiȘtergere
  10. Madutza9:20 p.m.

    Sa-mi spui, te rog, cum ti se pare "Extra Care Non Greasy Sunscreen SPF 45", din mostrele pe care le ai. Sunt tare curioasa si vreau sa mi-l comand, dar am tenul gras si nu stiu cat e de indicat si cum se comporta. Multumesc, enjoy! :)

    RăspundețiȘtergere