3 trucuri pentru buze mai mari

Cunosc multe fete care nu sunt multumite de volumul buzelor lor, chiar daca forma este frumoasa. Recent am (re)descoperit un truc si un produs minunat. Este vorba de glossul Inglot Sleeks in nuanta 43, aflat in dreapta pozei de mai jos, poza care include toate produsele de buze folosite pentru aceasta postare.  
Gloss-ul este transparent cu sidef galben-auriu. Are o forma simpatica, asemenea unei eprubete cu capac si poate fi confundat cu un tester. L-am primit la intalnirea bloggeritelor din iarna si l-am tinut mult timp in cutie in ideea ca poate il va vrea cineva si il voi da cadou. Recent, dupa deschiderea magazinului Inglot din Bucuresti am adunat toate produsele de la acest brand pentru o poza si asa a ramas pe biroul meu. Intr-o zi m-am decis sa-l folosesc pentru a conferi putin mai mult volum buzelor. Am fost atat de incantata de rezultat incat l-am transferat in geanta si l-am folosit aproape zi de zi. 
 
Are un miros dulce care pe mine nu ma deranjeaza iar pe buze, pentru ca il folosesc in cantitati foarte mici, nici nu il simt. 

Asadar, ajungem la prima metoda prin care se poate crea senzatia de buze cu volum, de buze mai pline. Se aplica rujul (de preferat nu intr-o nuanta foarte deschisa) si apoi, numai pe zona din mijlocul buzelor, se aplica gloss-ul. Cred ca aceasta metoda ar functiona si cu un gloss cu alta nuanta de sidef. 

Am folosit cel mai mult rujul meu AVON Extra Lasting preferat - nuanta Enduring Wine. Despre rujurile Extra Lasting am scris aici. El s-a imprietenit in geanta cu gloss-ul Inglot timp de multe zile la rand.
Pentru zilele cand ma simt indrazneata am rezervat combinatia de gloss Inglot peste rujul AVON Perfect Kiss in nuanta Make out red (prezentat aici) care este deja o culoare puternica.
 
Cea de-a doua metoda prin care puteti obtine buze efect optic de volum consta in colorarea colturilor buzelor intr-o nuanta mai inchisa. Eu am folosit gloss-ul Oriflame The One Power Shine in nuanta Iridescent Blush si creionul AVON pentru conturul buzelor in nuanta True red, prin aplicare usoara. Am ales creionul pentru precizia cu care acesta poate fi aplicat. Stiam de ceva vreme despre aceasta metoda insa cea care mi-a amintit de ea a fost Francesca Stefani de la Collistar care m-a machiat ieri - poze aici. Nu stiu daca aceasta combinatie este cel mai bun exemplu pentru metoda mentionata. Eu am avut la indemana aceste produse si n-am mai avut rabdare sa caut alta pereche.
 
Despre cea de-a treia metoda am aflat de pe youtube de la mai multe persoane. Este vorba de aplicarea unui strop de iluminator deasupra buzei superioare. Recunosc ca folosesc foarte rar aceasta metoda pentru ca granita "intre efect si defect" este foarte subtire. Rujul este acelasi AVON Perfect Kiss de mai sus iar iluminatorul este Mary-Lou Manizer de la The Balm pe care am uitat sa-l pozez. Avand buzele bine conturate natural efectul iluminatorului nu este la fel de evident ca in cazul unei persoane cu alt tip de buze. Dar am lucrat cu materialul meu :)
 
Acestea au fost cele trei metode prin care puteti obtine efect de buze mai voluminoase pe care mi-am propus sa vi le arat astazi. V-am convins sa le incercati? Mai cunoasteti si alte metode? (exclus gloss-uri cu intepaturi sau metode cosmetice/chirurgicale)

19 comentarii:

  1. Vai, te invidiez pentru asa buze perfecte!

    Foarte dragut articolul. Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Nu ai de ce sa ma invidiezi! Esti atat de frumoasa!

      Ștergere
  2. tu ai buze superbe si pline. as vrea sa vad demo-uri pe o persoana care chiar are buze subtiri. si pe YT am vazut ca majoritatea filmuletelor de acest fel sunt facute de persoane cu buze deja pline. oricum, foarte bun articolul :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Am vazut metoda cu colturi mai inchise aplicata pe Jules si s-a vazut diferenta. Ea le are ceva mai subtiri decat ale mele.

      Ștergere
  3. Ai buze foarte frumoase!Glossul de la Inglot se vede foarte frumos pe buze.Eu mai am un mic truc,mai neconventional.Peste ruj,in centrul buzei de jos,se aplica putin iluminator(lichid,pudra,nu conteaza).Cred ca e o variatie pe aceeasi tema.
    http://forthesakeofmakeup.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! S-ar putea sa fie mai rezistenta metoda ta

      Ștergere
  4. Doamne sfinte ce buze perfecte poti sa ai! Nu-ti vine sa te pupi singura? :))
    Glumesc :D.

    RăspundețiȘtergere
  5. Tu ai buzele superbe oricum, nu ai nevoie de niciun fel de truc. :)
    Eu mai știu că se poate aplica bronzer sub buza de jos, dar tot așa, în cantități de bun simț. Iar partea cu gloss-ul pe ijlocul buzei funcționează și cu unul normal, fără sidef. Testat de mine, cea cu buzele fără contur natural. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! :)
      Mai stiam si metoda cu contur nude mai inchis dar n-am mai stat s-o caut la o turcoaica ce-mi place mie mult. Avea un demo foarte fain

      Ștergere
  6. foarte frumoase nuante, buze perfecte! pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc frumos pentru comentariu. de ce l-ai sters? :(

      Ștergere
  8. La buzele alea si balsamul de buze arata bine!:P Mie imi place glossul ala grav si am ochi rujul Avon Perfect Kiss. Se mai gaseste? Sa stiu daca plec on a mission dupa un catalog sau sa nu fac efortul! N-am mai avut contact cu Avon de muuulta vreme.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! :)) Nu mai e rujul in cataloage :( l-am cumparat la ultima lui aparitie

      Ștergere
  9. Multumesc pentru ca ai impartasit aceste metode!Cu siguranta o sa le incerc si eu.Totusi nu cred ca ai avea nevoie sa le pui in aplicare.Asa cum spun si celelalte fete,ai buze perfecte!

    RăspundețiȘtergere
  10. Am si eu un gloss Inglot un fel de roz semitransparent cu irizatii roz, aurii si mov. :D. Ca si tine, il tin acolo si nu prea il folosesc si nu stiu de ce :))
    Desi in permanenta imi place sa am buzele cat mai mate, uneori ma incanta si pe mine buzele scipicioase :)) iar la soare se vede suuuper misto gloss-ul asta :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E si pacat sa nu folosim minunatiile astea de gloss-uri acum ca e soare afara <3

      Ștergere