Fashion for Business - 27 martie 2014



Ti-ai dorit totdeauna un aspect impecabil la serviciu? Ai cutreierat magazinele fizice si online in cautare de tinute corespunzatoare care sa te puna in valoare? Ai admirat mereu femeile din revistele de business si ti-ai dorit sa imprumuti putin din stilul lor?

Daca ai nevoie de o schimbare a felului in care arati si te imbraci Fashion for Business este pentru tine. Pentru ca imaginea este cartea ta de vizita in mediul profesional. Pentru ca moda in business inseamna atitudine, incredere in brandul personal.
 


Fashion for Business te invata cum sa te prezinti si cum sa iti pui in valoare profesionalsimul prin intermediul stilului personal.

Vei afla de specialisti din domeniu care sunt secretele afacerilor cu stil si cum propria imagine ta va ajuta la construirea unui brand personal puternic.

Inscrie-te la evenimentul Fashion for Business si alege sa participi la unul din workshop-urile: "Dress to succes. Impactul vizual al imaginii personale" sustinut de catre Daniela Caia, Fashion Consultant sau "Make-up 4 Business", un workshop powered by Avon si sustinut de Carmen Dinca, make-up artist AVON Romania.

Printre speakerii din cadrul evenimentului se vor afla: Teodora Migdalovici, fondator Me.Alchemy si The Alternative School of Creative Thinking, Andreia Urzica, PR Manager H&M, Raluca Kisescu, Senior Manager Commercial Marketing, Avon Romania, Mirela Bucovicean, Fondator Molecule – F, Ana-Maria Luiza Hudea, Country Manager Vicomte A. pentru Romania, Maurice Munteanu, Fashion Editor Elle & blogger, Lena Criveanu, designer, Ana Morodan, Personal Style Adviser & Fashion Blogger.

Evenimentul va avea loc pe 27 martie 2014, Hotel Howard Johnson, Bucuresti.  Pentru mai multe informatii legate de inscrierile la eveniment, puteti vizita www.bizforum.ro/fashionforbusiness sau puteti contacta organizatorul la adresa de mail gabriela.matei@revistabiz.ro.


Partenerii evenimentului sunt: AVON Romania, H&M, Vicomte A., REDD'S.

2 comentarii: