Produse consumate

Le strang de ceva vreme. Deja nu mai incapeau in sertarasul rezervat lor. Pe de o parte sunt mandra de mine insa pe de alta am ajuns o amarata pentru ca mi s-au lungit urechile asteptand comanda iherb si pe cea Yves Rocher (oficiul postal de care apartin e de groaza...), comenzi in care am pus strict produse de care aveam nevoie.

Dar sa le luam pe rand si pe categorii (aproximativ).


Apa micelara Blanchette B. Cu greu m-am abtinut sa nu o pun din nou in cos la Kaufland dar m-am tinut tare pentru ca am una Yves Rocher pe drum. A fost buna insa am simtit diferente intre ea si Bioderma Sensibio H2O, cea de-a doua fiind superioara. Nu va pot explica exact cum, pur si simplu curatarea a fost mai eficienta iar senzatia a fost de piele protejata. 

Gelul de curatare Anew Reversalist si-a facut treaba foarte bine si l-am consumat pana la ultima picatura. Nu-i tocmai pentru varsta mea insa l-am ales in ideea ca va fi mai delicat cu pielea si ca o va usca mai putin. Nu m-am inselat.

Dintre demachiantul bifazic Balea si cel Yves Rocher il aleg pe cel de-al doilea. E pe drum. Probabil iarna a intarziat transporturile Postei Romane.


Paula's Choice Skin Balancing Moisture Gel s-a terminat acum mult timp. Produsul a fost bun insa departe de a-mi rezolva problemele. L-as recomanda cuiva cu tenul normal fara acnee sau alte iritatii, pentru o ingrijire... normala. 

Laptele demachiant hidratant Elmiplant s-a remarcat printr-un miros placut si o putere de curatare... medie. L-am cumparat fara sa ma gandesc prea mult dar bine ca s-a terminat. Am avut si mai bune si mai putin bune decat acesta.

Paula's Choice Resist Advanced Replensihing Toner nu m-a convins. De multe ori am uitat sa-l folosesc sau l-am uitat deschis peste noapte. Nici eu nu l-am apreciat prea mult si nici el nu s-a obosit sa ma impresioneze. Mai am unul de la o prietena careia nu i-a mers insa am impresia ca si-a schimbat mirosul si culoarea si-mi provoaca bubite.

Crema de ochi Academie a fost... degeaba. Uneori tind sa o cred pe Paula Begoun cand spune ca aceste produse sunt doar niste creme normale in ambalaje minuscule si cu preturi exagerate. A fost in jur de 110 lei... si am folosit-o impreuna cu o alta tot Academie care a costat tot cca. 100 de lei (se presupune ca cele doua se completeaza dar banuiesc ca se completeaza doar pe bonul fiscal :P ).


Fondul de ten Mat Velvet+ de la Make Up For Ever a fost mult dorit si alergat si a avut perioada lui de glorie pe timp de vara. A facut exact ce promitea si mi-a placut tare mult insa spre iarna n-a mai fost favoritul meu si-mi pare rau ca nu i-am facut review cand il iubeam. Acum nu pot spune decat ca a fost bun dar mai vreau sa incerc si altele.

Facefinity de la Max Factor a fost pe lista preferatelor pana la ultima picatura. Poate am sa-l cumpar full size. Ma mai gandesc. Depinde de buget si de ce-mi aduc prietenii din vacantele in strainataturi dupa Paste.

Sprayul de fixare a machiajului de la Elf si-a facut foarte bine treaba. Il voi cumpara din nou. Uitasem de el dar la prima comanda pe Elf va fi al meu.


Samponul Angel Professional m-a tinut un car de vreme si, per total, a fost unul la care m-as intoarce. I-am facut un review cu edituri peste edituri. Acum ca nu mai e parca a ramas baia goala. Poate am sa il cumpar din nou, la toamna, de la targul de cosmetice de la Romexpo, daca il mai gasesc. 

Serul AVON cu ulei de argan mi-a placut atat de mult incat nici nu mi-am dat seama cand s-a terminat. Am unul nou pe drum. E un ser care nu incarca parul nici daca, din greseala, aplici prea mult. 

Despre samponul Apivita Propoline cu lavanda si miere pentru scalp sensibil am scris aici. Am reusit sa il termin folosit impreuna cu alte sampoane.

Samponul Goldwell Ultra-Volume m-a impresionat. Pe langa spuma bogata si curatarea delicata nu mi-a atacat scalpul ceea ce pentru mine e esential la un sampon. Il voi cumpara full size cu prima ocazie. Balsamul din aceeasi gama nu mi-a spus prea multe. La parul meu lung aveam nevoie de o cantitate de cel putin 2 ori mai mare sa-mi fac o idee clara privind beneficiile produsului.   

Masca AVON Planet SPA cu extract de caviar s-a aflat printre favoritele mele tot timpul insa nu i-am facut review. Nu ma omor cu review-urile mastilor de par din simplu motiv ca nu le vad utilitatea. Parul meu e sanatos si natural si nu-l agresez prea tare. Cand spun ca imi place o masca inseamna ca-mi face parul moale si usor de pieptanat. Cam asa ar arata toate review-urile la mastile mele preferate. Deci...

  
Despre gelurile de dus Elmiplant si Bourjois pot sa spun doar ca ma bucur ca s-au terminat. Ma plictisisem de ele. Si concluzia a fost ca preferatele mele raman, totusi, cele Yves Rocher. 

Deodorantul Bourjois mineral cu piatra de alaun a avut un miros mult prea puternic si s-a consumat incredibil de repede. A facut treaba buna dar ma intoxicam de cate ori il foloseam. Nu cred ca mai cumpar curand un astfel de produs. Mai am deodorante de tip spray de la Balea si Fa. Balea e mult mai discret si parca se duce mult mai repede mirosul din aer si de pe piele. Peste zi nu-i simt mirosul. Cel Fa nu prea face fata...

Crema de maini Yves Rocher a fost un ajutor de nadejde cand s-a reintors iarna pe capul nostru. S-a terminat dar bine ca am gasit-o impreuna cu revista Joy la numai 9 lei ca uitasem s-o comand. 

Si aici inchei laudandu-ma ca in luna martie in afara de oje (cu care am cam exagerat) n-am cumparat nimic din ce aveam deja, ba chiar am sarit si peste o comanda Avon :)))

Voi ati fost cuminti? Consumati produsele sau cumparati chiar daca aveti deja ceva similar acasa?

26 de comentarii:

  1. apa micelara imi curata bine makiajul,mi-a placut. eu sincer, nu am sesizat diferente intre ea si bioderma. la mine inca nu s-a terminat fdt mufe! asta ca folosesc multe altele. pupp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deja folosesc Avon la greu ca doar cu ele am ramas :))) Sa vad ce imi cumpara prietenii din strainatate. Vreau Clarins. te pup!

      Ștergere
  2. doamne ce imi place sticla de la Bioderma. este asa de grasuta si simpatica :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Mama mia. Esti harnica, te felicit!
    Eu am fost atat de lenesa in aceasta iarna inca mi-e rusine sa mai prezint ce produse am terminat. ;))
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  4. Daaa, am ajuns cu un singur demachiant crema pe care-l folosesc si pe ochi iar pe post de micelara clatesc cu apa :)))) sper sa vina azi yves rocher ca deja ma simt in evul mediu :))) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu mi-am cumparat de curand sparay`l de fixare de la ELF. Intr`adevar, chiar isi face treaba:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uitasem complet de el, mi-am adus aminte cand am gasit sticluta. Merita toti banii. Si am si Urban Decay dar acesta nu are alcool

      Ștergere
  6. Felicitari!ai fost harnicuta...ai terminat multe produse si iti multumim :-* asa aflam si noi care sunt bune :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere! unele sunt chiar bani aruncati...

      Ștergere
  7. Si eu am umplut plasuta destinata empties-urilor ^.^ Voi face un video curand cu ce am terminat.
    Vad ca si tu ai fost harnica si ai terminat multe produse :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu mi-a venit sa le arunc pana nu le-am mentionat pe blog :)

      Ștergere
  8. Oooo!!Buna productie la hectar!Eu luna asta n-am prea avut spor dupa cum o sa poti constata!Sunt cateva chestiute de pe aici pe care le-am testat si avem cam aceleasi pareri (micelara Bioderma, demachiantul Elmiplant, bifazicul Balea, crema de maini Yves Rocher) si sunt multe alte chestii pentru care mi-am facut de ceva vreme mental notes (uleiul de la Avon e pe drum, ma faci de iau si masca aia de par de la ei, bifazicul Yves Rocher de ceva vreme il pandesc si eu, micelara Kaufland iar e pe lista...Numai cu samponul ala Angel nu stiu cum o scot la cap! Ca tare imi face cu ochiul!)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-s de o luna sunt de vreo 2, unele si de mai mult timp :))) Angel se gaseste la sergal :)

      Ștergere
  9. mie imi plac produsel Yves Roche,se potrivesc cu nevoile mele

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim8:34 p.m.

    Bifazicul ala Balea mi-a iritat ochii in ultimul hal, sa nu-l mai vad! Si eu pregatesc o postare cu chestii consumate :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Te inteleg perfect cu deodorantul Bourjois, eu l-am avut pe cel din gama Deshabillez moi. Atat de puternic a fost incat a reusit de cateva ori sa-mi declanseze alarma la centrala termica cu tot deranjul ce implica acest "eveniment". L-am mutat la baie si m-am rugat sa-l epuizez mai repede.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu am declansat senzorul de gaze cu acetona :))))

      Ștergere
  12. Mi-am pus un gând un mini Project Pan. Sper să reuşesc să nu mai cumpăr cosmetice o perioadă :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Bifazicul de la Balea mi-a facut ochi de broscuta, nevere again!Uleiul cu argan de la Avon este foarte laudat, poate reusesc si eu sa pun mana pe el.
    Chiar ai fost harnicuta :D

    RăspundețiȘtergere
  14. Facefinity-sunt la a doua sticluta, Sprayul de fixare de la elf-de cand zic ca il comand dar mereu uit :))iar Laptele demachiant de la Elmiplant la fel,mi-a placut mirosul, atat :X

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma faci sa cumpar Facefinity :))) Spray-ul deja e pe drum :D

      Ștergere
  15. Anonim1:15 p.m.

    Citesc cu drag postarile astea. :)
    Si eu mi-am luat toner-ul de la Paula, dar nu imi place. Ma pisca pielea cand il folosesc.
    Vreau sa incerc si eu samponul Goldwell.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda, nu mai vreau tonere de niciun fel... Mai multe fete s-au plans ca Goldwell le usuca parul dar eu n-am avut problema asta. Si Stella a laudat gama asta

      Ștergere