Orly - HOT STUFF

N-am mai facut de foarte mult timp o postare cu unghiute. Si nu pentru ca nu mi-as fi dorit sau pentru ca n-am mai facut achizitii noi ci pentru ca am avut cuticulele in renovare. Normal ca n-aveam de lucru si mi le-am ciopartit in ultimul hal in primele zile ale anului si de-atunci tot ma chinui sa le repar... Oja de mai jos face parte din comanda de pe transdesign.com facuta prin bunavointa Epuricai alaturi de alte cateva, dintre care doua apar si in ultima poza a acestei postari.
Asadar un mini Orly nuanta HOT STUFF. In ultima vreme ma uit dupa rozuri si nude-uri si nici eu nu stiu ce m-a lovit :))
Oja e aplicata aproape perfect. Of, close up-urile astea...

NailTek Foundation II e inca in teste. Imi place ca lasa unghia aspra si oja adera foarte bine si parca se si usuca mai reede. Despre Orly IN A SNAP pot spune ca functioneaza foarte bine si repede si intareste ceva mai bine oja comparativ cu mult iubitul meu Kallos Fast Dry Top Coat.

Atat pentru seara asta!

XOXO

6 comentarii:

  1. Mmm, transdesign ma striga si nu stiu cat mai stau deoparte!! :) Singurul lucru care ma tine in loc e transportul cam scumpicel...

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos :)

    Georgiana, ti-am scris cum e cu transdesign-ul. nu e asa grav

    RăspundețiȘtergere
  3. ce tare-i nuanta! si eu vreau oje Orly!!:x

    RăspundețiȘtergere
  4. e superba culoarea, si luciul e asa frumoooos :X

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc, fete

    inca arata impecabil dupa doua zile si spalat vase si tot

    RăspundețiȘtergere